Conference League

Ινγκασον: «Τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο»

Στην προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκε ο Ινγκι Ινγκασον μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ.

Ο Ινγκι Ινγκασον τόνισε πως η ποιότητα της Μαρσέιγ και η κλάση του Στιβ Μανταντά έκαναν τη διαφορά κόντρα στον ΠΑΟΚ, πιστεύει πως ο «Δικέφαλος» αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι και ζήτησε βελτίωση σε επιθετικό και αμυντικό τομέα για να παραμείνουν σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά: «Όλοι ξέραμε το πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Μαρσέιγ, τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που έκανε μεγάλες αποκρούσεις.

Είχαμε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ που θα έστελναν το ματς στην παράταση, το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι φεύγουμε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, είμαι περήφανος για την ομάδα και για τον κόσμο μας».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Η Μαρσέιγ ήταν πιο κυνική, κατάφερε τη μοναδική μεγάλη της ευκαιρία να την κάνει γκολ, εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι για να στεκόμαστε σε αυτό το επίπεδο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x